Bitcoin Volatility Approaching – Hoe maak je winst met de nadelen?

Bitcoin is er niet in geslaagd om de 12.000 dollar te overschrijden en gaat nu schijnbaar weer een consolidatiefase in. Er kan echter een nieuwe volatiliteitsgolf op komst zijn, aangezien CME-futures-contracten en $700 miljoen aan opties op 28 augustus zullen aflopen, wat tot massale liquidatie zou kunnen leiden.

Bitcoin is twee keer afgewezen op het niveau van $11.900, en wat daarna kwam waren grote verkopen, die de prijs van Bitcoin verder omlaag duwden. Als de bitcoin blijft dalen, lijkt een grotere correctie tot maar liefst $9.600 mogelijk.

Maar sommige analisten blijven vertrouwen hebben in de prijsbeweging op korte termijn en beschouwen de recente dalingen als kleine correcties voordat de bitcoin opnieuw wordt getest op het $12.000 niveau. „De terugtrekking in bitcoin lijkt gezond,“ deelde Katie Stockton, analist bij Fairlead Strategies. „Er is ruimte voor een verdere korte-termijn neerwaartse spiraal met steun in het $10.000-$10.055 gebied, waar er ooit weerstand was, en ruimte voor korte-termijn oververkocht gebied.“

Hoe BTC Futures winst genereert?

Het niet bereiken van een hoger niveau van Bitcoin is zeker slecht voor sommige houders, maar we kunnen het beste van de situatie maken door te handelen in futures.

BTC futures trading stelt handelaren in staat om long of short BTC te verhandelen, zodat handelaren geld kunnen verdienen zolang hun voorspellingen juist zijn. Terwijl spot traders enkel winst maken wanneer de prijs van de Bitcoin Up stijgt. Bovendien kunnen traders een hefboomeffect van de beurzen lenen om hun koopkracht te verhogen en zo hun winst te vermenigvuldigen.

Laten we eens kijken hoe:

Stap 1: de huidige prijs van BTC is $11.000. Als u denkt dat de koers gaat dalen, kunt u een short positie openen met 0,01 BTC. Nu lijkt 0,01 BTC misschien niet veel, maar met 100x hefboomwerking kunt u een contract openen dat 1 BTC waard is.

Stap 2: Wanneer de prijs van BTC daalt tot $10.000, sluit u de positie.

Winst: ($11.000 – $10.000) * 1 BTC/$10.000=0,1 BTC.
ROI: 0.1/0.01*100%=1000%

Bexplus is een toonaangevend platform voor crypto-derivaten dat een 100x hefboomwerking biedt in BTC-, ETH-, EOS-, LTC- en XRP-futures-contracten. Geen KYC, geen stortingskosten, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, inclusief 24/7 klantenondersteuning.

  • Demorekening met 10 BTC

Bexplus is een van de weinige beurzen die een gratis demorekening aanbieden, waarmee u de regels en handelswidgets van Bexplus doorloopt. Binnen de demorekening is er 10 BTC voor handelaren om te oefenen en strategieën uit te proberen zoveel als ze willen.

  • BTC-portefeuille: tot 30% rente op jaarbasis zonder risico’s

Bexplus-gebruikers kunnen niet alleen winst maken door te handelen. Sluit u aan bij de Bexplus-portemonnee om tot 30% rente op jaarbasis te verdienen zonder risico’s te nemen. Met tot 30% rente op jaarbasis is het ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de industrie.

Terwijl de meeste uitleenplatforms vereisen dat handelaren minstens 1 BTC storten, kunnen handelaren een storting doen vanaf 0,05 BTC op Bexplus.

  • Trade vrij op Android & iOS

De topklasse Bexplus app integreert alle noodzakelijke functies en tools (real-time grafieken, diverse indicatoren, nieuwswaarschuwingen en etc.) met behoud van een minimalistische en intuïtieve interface. Met de Bexplus app kunt u uw account beheren waar en wanneer u maar wilt. Bovendien kan de 24/7 notificatie u op de hoogte houden van grote prijsbewegingen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw posities te beveiligen.

  • Depositieve activiteit om 100% BTC Cashback te verdienen

Stort BTC op de Bexplus-rekening en u kunt een 100% BTC-bonus verdienen, die ook kan worden gebruikt om termijncontracten te verhandelen. Bovendien verminderen meer marges de kans op een gedwongen liquidatie. Hoe meer storting, hoe meer bonus u krijgt. Tot 10 BTC is beschikbaar voor elke storting.

Een succesvolle handelaar diversifieert altijd zijn strategieën en past zich aan de marktveranderingen aan. Bexplus biedt u oneindig veel mogelijkheden om winst te maken. Aarzel niet om u aan te sluiten bij Bexplus en uw bonussen te claimen!